Siw Malmkvist Familj

Detaljerad information om Siw Malmkvist

ålder86 år
FödelseortBorstahusen
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1936
yrkesvensk sångerska
CivilståndLasse Mårtenson
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjFredrik Ohlsson
barnTove Mårtenson Franck, Carl Henrik Ohlsson
partnerFredrik Ohlsson
vikt72 kg
längd178 cm

Siw Malmkvist Biografi

På 1960-talet utökade Siw sin karriär till att omfatta skådespeleri och medverkade i flera filmer och tv-program. Hon är mest känd för sina roller i filmerna “All These Women” och “The Salt of Life”. Hennes talang och karisma på skärmen gav henne ett stort antal följare och hon blev en omtyckt figur i den svenska underhållningsbranschen. Under hela sin karriär har Siw uppmärksammats för sina bidrag till musik och underhållning. Hon har mottagit ett flertal priser, bland annat Grammispriset för bästa kvinnliga artist, och har blivit invald i Swedish Music Hall of Fame.

By Wishful