Yannick tregaro flickvän

Detaljerad information om Yannick tregaro

ålder44 år
FödelseortGunnared
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumMarch 26, 1978
yrkeSvensk idrottare
CivilståndEmma Green
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt71 kg
längd178 cm

Yannick tregaro Biografi

Tregaro började sin stavhoppskarriär vid 17 års ålder och gjorde sig snabbt ett namn som en av de mest lovande unga idrottarna inom sporten. Han vann sitt första nationella mästerskap 2006 och representerade Frankrike vid EM 2007. Trots flera skador under sin karriär fortsatte Tregaro att arbeta hårt och förbättra sina färdigheter. 2013 vann han guldmedaljen vid världsmästerskapen i Moskva och satte ett nytt personbästa i processen.

By Wishful