Anna Bergendahl Längd

Detaljerad information om Anna Bergendahl

ålder31 år
FödelseortHägersten
förmögenhet4 miljoner euro
födelsedatumDecember 11, 1991
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarHenrik Bergendahl
familjKristofer Eriksson
barnkommer att uppdateras snart
partnerKristofer Eriksson
vikt65 kg
längd169 cm

Anna Bergendahl Biografi

Anna Bergendahl är en svensk sångerska och låtskrivare som har fångat mångas hjärtan med sin unika röst och fängslande framträdanden. Hennes resa till framgång är ett bevis på kraften i hårt arbete, beslutsamhet och talang. Anna föddes den 11 december 1991 i Nyköping, Sverige. Hon växte upp i en musikalisk familj och inspirerades av sina föräldrar, som båda var sångare. Från en ung ålder visade Anna en naturlig talang för musik och började sjunga i kyrko- och skolkörer.

By Wishful