Ingvar Kamprads Förmögenhet

Detaljerad information om Ingvar Kamprads

ålder91 år
FödelseortSweden
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumMarch 30, 1926
yrkesvensk affärsmagnat
Civilståndensam
föräldrarBerta Kamprad
familjMathias Kamprad
barnMathias Kamprad, Annika Kihlbom, Peter Kamprad, Jonas Kamprad
partnerMargaretha Kamprad
vikt72 kg
längd177 cm

Ingvar Kamprads Biografi

Redan som ung tjänade Ingvar pengar på att sälja tändstickor till sina grannar. Han fortsatte att arbeta hårt under hela sin ungdom och började så småningom sälja möbler som tonåring. Ingvar hade alltid varit fascinerad av idén att skapa ett möbelvarumärke som kunde erbjuda snygga och funktionella möbler till ett överkomligt pris. Han ansåg att alla förtjänade att få tillgång till väldesignade möbler, och han var fast besluten att göra detta till verklighet.

By Wishful