Ardalan Shekarabi Längd

Detaljerad information om Ardalan Shekarabi

ålder44 år
FödelseortManchester
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumNovember 28, 1978
yrkePolitician
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt74 kg
längd182 cm

Ardalan Shekarabi Biografi

Shekarabi växte upp i en familj med iranskt ursprung och tillbringade sin barndom i ett arbetarkvarter i Borås. Hans föräldrar, som hade invandrat till Sverige på 1970-talet, arbetade hårt för att försörja sin familj. Shekarabi gick på Göteborgs universitet, där han studerade statsvetenskap och ekonomi. Efter avslutade studier började Shekarabi sin politiska karriär med att arbeta som politisk rådgivare för Socialdemokraterna i Sveriges riksdag.

By Wishful