Melissa Horn Pojkvän

Detaljerad information om Melissa Horn

ålder35 år
FödelseortStockholm
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumApril 8, 1987
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarMaritza Horn
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd173 cm

Melissa Horn Biografi

Melissas passion för musik växte när hon blev äldre, och hon började skriva sina egna låtar när hon var bara 14 år gammal. Hennes första offentliga framträdande var på hennes gymnasietalangshow, där hon sjöng en av sina originalkompositioner, “Sommarlek”. Framträdandet mottogs väl och det uppmuntrade Melissa att göra en karriär inom musiken. Efter att ha avslutat gymnasiet skrev Melissa in sig på ett musikprogram vid University of Music and Performing Arts i Wien, Österrike.

By Wishful