Camilla nordlund ålder

Detaljerad information om Camilla nordlund

ålder39 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatum1984-03-15
yrkeIshockeyförsvarare
CivilståndTobias Enström
föräldrarPappa Karl-Erik Åström och mamma Annica Nordlund,
familjgifte sig hon med Tobias Enström
barnkommer att uppdateras snart
partnerTobias Enström
vikt76 kg
längd182 cm

Camilla nordlund Biografi

Efter avslutad gymnasieutbildning flyttade Camilla Nordlund till Stockholm för att utöva sin passion för journalistik. Hon studerade journalistik vid Stockholms universitet, där hon lärde sig grunderna i rapportering, skrivande och sändning. Camilla började sin karriär inom journalistiken som nyhetsreporter på Expressen. Hon fick snabbt ett erkännande för sin reportage och erbjöds snart ett jobb som nyhetsankare för TV4, ett av Sveriges ledande tv-nätverk.

By Wishful