Simon Pettersson Längd

Detaljerad information om Simon Pettersson

ålder29 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet5 miljoner euro
födelsedatumJanuary 3, 1994
yrkeOlympisk idrottare
Civilståndgift
föräldrarSiv och Per-Erik Pettersson
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt105 kg
längd1.98 m

Simon Pettersson Biografi

Simons framgångar på piano gav honom en plats vid den prestigefyllda musikskolan Ingesund, där han studerade under några av landets främsta musiklärare. Det var här som Simon verkligen började blomstra som musiker, och han etablerade sig snabbt som en av skolans bästa elever. Han tillbringade otaliga timmar med att öva och fullända sin teknik, och hans hårda arbete gav resultat när han vann flera nationella tävlingar.

By Wishful