Ebbot Lundberg Ung

Detaljerad information om Ebbot Lundberg

ålder57 år
FödelseortVästerås
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumFebruary 26, 1966
yrkesvensk musiker
Civilståndensam
föräldrarmamma, Kerstin Ingrid Lundberg
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt87 kg
längd174 cm

Ebbot Lundberg Biografi

Som tonåring var Lundberg starkt influerad av punk och new wave-musik, vilket fick honom att starta sitt första band, The Sons of Cyrus, i början av 1980-talet. Bandet släppte två album och fick en efterföljare i Sveriges undergroundmusikscen. 1995 bildade Lundberg The Soundtrack of Our Lives med flera tidigare medlemmar i The Sons of Cyrus. Bandet blev snabbt populärt i Sverige och släppte sitt debutalbum, “Welcome to the Infant Freebase”, 1996. Albumet fick kritikerros och vann en svensk Grammy Award.

By Wishful