Josefin Dahlberg Pojkvän

Detaljerad information om Josefin Dahlberg

ålder33 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumAugust 11, 1989
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd178 cm

Josefin Dahlberg Biografi

I tonåren upptäckte Josefin kraften i sociala medier och började lägga upp sina bilder på Instagram. Hennes unika stil och konstnärliga stil fångade mångas uppmärksamhet, och hon fick snart en betydande efterföljare. Hennes popularitet på Instagram ledde till att hon blev kontaktad av varumärken och företag för samarbeten och sponsrade inlägg. Josefins framgångar på sociala medier inspirerade henne att göra en karriär inom digital marknadsföring. Hon studerade social media management och digital marknadsföring och startade sin egen byrå, JD Social Media, 2017.

By Wishful