Fransk Modeskapare Född

Detaljerad information om Fransk Modeskapare

ålder40 år
FödelseortSaumur i Maine-et-Loire i Pays-de-la-Loire
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatum19 augusti 1883
yrkekommer att uppdateras snart
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd171 cm

Fransk Modeskapare Biografi

Född 1883 i ett fattighus i Saumur, Frankrike, hade Gabrielle Bonheur Chanel en ödmjuk uppväxt. Efter sin mammas död skickades hon och hennes syskon till ett barnhem, där hon lärde sig att sy. Denna färdighet skulle visa sig ovärderlig för henne senare i livet. Vid 18 års ålder lämnade Gabrielle barnhemmet och började arbeta som sömmerska. Hon började så småningom sjunga på klubbar under namnet “Coco”, och det var genom dessa framträdanden som hon träffade Etienne Balsan, en rik affärsman som skulle bli hennes första beskyddare.

By Wishful