Lalehs Pojkvän

Detaljerad information om Lalehs

ålder40 år
FödelseortBandar Anzali
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJune 10, 1982
yrkeSvensk singer-songwriter
Civilståndgift
föräldrarHoushang Pourkarim
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd179 cm

Lalehs Biografi

Som barn kämpade Laleh för att anpassa sig till sitt nya hem. Hon utsattes för mobbning och diskriminering från sina klasskamrater, som såg henne som en outsider med ett konstigt namn och en annan kultur. Men Laleh var fast besluten att bevisa att de hade fel. Hon började skriva sånger i ung ålder och hämtade inspiration från den persiska poesi hon hade lärt sig av sin far. Musiken blev hennes tillflyktsort, hennes sätt att uttrycka sig och knyta an till andra.

By Wishful