Frida Boisen Föräldrar

Detaljerad information om Frida Boisen

ålder48 år
FödelseortSäbrå
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumSeptember 25, 1974
yrkeSvensk journalist
CivilståndLars Johansson
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerLars Johansson
vikt74 kg
längd182 cm

Frida Boisen Biografi

Frida arbetade som journalist och redaktör för flera stora tidningar i Sverige, bland annat Aftonbladet, Veckans Affärer och Expressen. Under sin tid på dessa publikationer täckte hon ett brett spektrum av ämnen, inklusive politik, finans och teknik. Hennes arbete gav henne flera utmärkelser och utmärkelser, inklusive priset “Årets affärsjournalist”. 2009 utsågs Frida till chefredaktör för den svenska upplagan av tidningen Metro. Under hennes ledning blev tidskriften en av de mest populära och inflytelserika publikationerna i landet. Fridas innovativa idéer och fräscha syn på journalistik bidrog till att locka en yngre publik till tidningen.

By Wishful