Hur Gammal Blev Magnus Härenstam

Detaljerad information om Magnus Härenstam

ålder73 år
FödelseortVästervik
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumJune 19, 1941
yrkeTV-skådespelare
CivilståndBirgitta Härenstam
föräldrarElsa Härenstam
familjkommer att uppdateras snart
barnSmulan Härenstam, Tomas Härenstam
partnerBirgitta Härenstam
vikt67 kg
längd174 cm

Magnus Härenstam Biografi

Härenstams genombrott kom på 1970-talet när han fick rollen som den olyckliga kriminalpolisen Kalle Blomkvist i barn-tv-serien “Blomkvist”. Med sin oklanderliga komiska tajming och talang för fysisk komedi väckte Härenstam liv i den skummande detektiven, och showen blev en omedelbar hit. Han fortsatte med att spela i flera andra framgångsrika tv-program och filmer, bland annat “Sällskapsresan” som blev en kultklassiker i Sverige.

By Wishful