Hanna Ferm Pappa

Detaljerad information om Hanna Ferm

ålder22 år
FödelseortPixbo
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumOctober 23, 2000
yrkeSinger
Civilståndensam
föräldrarhanna ferm eva ferm
familjhanna ferm eva ferm
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt65 kg
längd167 cm

Hanna Ferm Biografi

Hannas föräldrar var båda musiker och de uppmuntrade henne att förfölja sina drömmar inom musikområdet. När hon bara var sex år gammal började Hanna spela gitarr, och när hon var tolv hade hon redan börjat skriva sina egna låtar. 2017 bestämde sig Hanna för att provspela för sångtävlingen “Idol” i Sverige och hon imponerade på domarna med sin kraftfulla röst och fängslande scennärvaro. Hon blev snabbt en fansfavorit och tog sig till finalen i tävlingen, där hon slutade på andra plats.

By Wishful