Regina Lund Sjuk

Detaljerad information om Regina Lund

ålder55 år
FödelseortVaasa
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJuly 17, 1967
yrkesvensk skådespelerska
CivilståndJonas Malmsjö
föräldrarSonja Lund
familjJonas Malmsjö
barnWiggo Love Linblå Lund
partnerJonas Malmsjö
vikt58 kg
längd1.7 m

Regina Lund Biografi

Regina Lund är en svensk skådespelerska, sångerska och låtskrivare. Hon föddes den 17 juli 1967 i Vasa, Finland, och växte upp i Stockholm, Sverige. Lund började sin karriär inom underhållningsbranschen i slutet av 1980-talet och sedan dess har hon blivit en av de mest respekterade och duktiga artisterna i den svenska underhållningsscenen. Lunds föräldrar var båda engagerade i konsten, och hennes mamma var en berömd finsk skådespelerska.

https://www.instagram.com/p/CmlnPxWodcU/

By Wishful