Sofia åhman barn

Detaljerad information om Sofia åhman

ålder52 år
FödelseortUpplands Väsby
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumFebruary 11, 1971
yrkeFotbollsspelare
Civilståndgift
föräldrarMamma Sofia, pappa Fredrik
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt74 kg
längd182 cm

Sofia åhman Biografi

När hon växte upp var Sofia en begåvad idrottare som utmärkte sig i olika sporter, inklusive skidåkning, simning och cykling. Hennes kärlek till sport ingjutades i henne av hennes föräldrar, som uppmuntrade henne att utöva sina passioner. Men hennes liv tog en tragisk vändning när hon vid 17 års ålder fick diagnosen skelettcancer. Nyheten var förödande för Sofia, och den tvingade henne att sätta sina atletiska drömmar på is när hon genomgick kemoterapi och strålbehandlingar.

By Wishful