Jon Olsson Förmögenhet

Detaljerad information om Jon Olsson

ålder40 år
FödelseortMora Municipality
förmögenhet7 miljoner euro
födelsedatumAugust 17, 1982
yrkeAlpin skidracer
Civilståndgift
föräldrarMonika Olsson
familjJanni Delér
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt84 kg
längd192 cm

Jon Olsson Biografi

Olsson insåg dock snart att han ville göra mer än att bara tävla. Han ville tänja på gränserna för vad som var möjligt på skidor och utforska freestyleskidåkningens värld. 2004 tog han beslutet att byta till freestyle-skidor på heltid och såg sig aldrig tillbaka. Olsson fick snabbt ett rykte för sitt vågade och innovativa förhållningssätt till skidåkning. Han var en av pionjärerna för den “nya skolan” för skidåkning, som betonade big air, freestyletricks och extrem terräng. Han tävlade i många evenemang runt om i världen och vann flera stora titlar, inklusive X Games och World Skiing Invitational.

By Wishful