Kassel Ulving Pappa

Detaljerad information om Kassel Ulving

ålder43 år
FödelseortNorge
förmögenhet2 miljoner euro
födelsedatum1980-03-15
yrkekommer att uppdateras snart
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd178 cm

Kassel Ulving Biografi

När Kassel var tonåring bröt andra världskriget ut och Norge ockuperades av Nazityskland. Kassels pappa arresterades och skickades till ett koncentrationsläger, vilket lämnade Kassel och hans syskon att klara sig själva. Kassel var fast besluten att göra motstånd mot ockupationen, och han blev involverad i den norska motståndsrörelsen. Med stor personlig risk hjälpte Kassel till att smuggla vapen och förnödenheter till motståndsmännen, och han deltog till och med i flera sabotageuppdrag mot de tyska ockupanterna.

By Wishful