Jonas Hassen Khemiri Barn

Detaljerad information om Jonas Hassen Khemiri

ålder44 år
FödelseortStockholm
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumDecember 27, 1978
yrkesvensk författare
Civilståndgift
föräldrarGudrun Khemiri
familjGudrun Khemiri
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt71 kg
längd182 cm

Jonas Hassen Khemiri Biografi

Khemiris andra roman, “Montecore: The Silence of the Tiger” (Montecore: En unik tiger), utgiven 2006, befäste ytterligare hans rykte som en av Sveriges mest lovande unga författare. Boken berättar historien om en ung man vid namn Kadir som försöker reda ut mysteriet med sin fars försvinnande. Mot bakgrund av Sveriges invandringsdebatt är “Montecore” en kraftfull utforskning av identitet, minne och invandrarupplevelsen.

By Wishful