Sylvester Stallone Längd

Detaljerad information om Sylvester Stallone

ålder76 år
FödelseortHell’s Kitchen, Manhattan
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatumJuly 6, 1946
yrkeAmerikansk skådespelare
Civilståndgift
föräldrarJackie Stallone
familjSage Stallone
barnkommer att uppdateras snart
partnerJennifer Flavin
vikt74 kg
längd1.77 m

Sylvester Stallone Biografi

Stallone föddes den 6 juli 1946 i New York City och hade en tuff uppväxt. Hans föräldrar, Frank Stallone Sr. och Jackie Stallone, var båda involverade i underhållningsbranschen, med hans far som frisör och hans mamma som astrolog och promotor för kvinnliga brottningsmatcher. Trots detta ställdes Stallone inför ett antal utmaningar när han växte upp, inklusive att bli utstött från flera skolor och utstå mobbning på grund av sitt hängande vänstra öga, ett resultat av en pincettförlossning vid födseln.

By Wishful