Jörgen Persson Familj

Detaljerad information om Jörgen Persson

ålder56 år
FödelseortHalmstad
förmögenhet8 miljoner euro
födelsedatumApril 22, 1966
yrkeSvensk bordtennisspelare
CivilståndMadelaine Persson
föräldrarChrister
familjMadelaine Persson
barnRobin Persson, Emily Persson, Oliver Persson
partnerMadelaine Persson
vikt74 kg
längd1.86 m

Jörgen Persson Biografi

Perssons resa till toppen av sporten var inte lätt. Han föddes i Halmstad, en liten stad i södra Sverige, och började spela bordtennis som 6-åring. Han fick dock kämpa med en rad motgångar tidigt i karriären, bland annat skador och bristande resurser. . Trots dessa hinder förblev han beslutsam och uthållig, finslipade sina färdigheter och byggde upp sitt rykte som en skicklig spelare. I slutet av 1980-talet gav Perssons hårda arbete resultat och han började göra sig ett namn på den internationella scenen.

By Wishful