Lisa Nilsson Sjukdom

Detaljerad information om Lisa Nilsson

ålder52 år
FödelseortTyresö Municipality
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumAugust 13, 1970
yrkesvensk sångerska
CivilståndHenrik Janson
föräldrarBirgit Bokö
familjHenrik Janson
barnkommer att uppdateras snart
partnerHenrik Janson
vikt74 kg
längd182 cm

Lisa Nilsson Biografi

1992 släppte Lisa sitt debutalbum “Tusen och en natt” som innehöll hitsingeln “Himlen runt hörnet”. Albumet blev en kommersiell framgång, sålde över 200 000 exemplar bara i Sverige, och Lisa nominerades till tre svenska Grammis-priser. Lisas andra album “Viva” släpptes 1995, och det blev ännu en kommersiell framgång, med singeln “Varje gång jag ser dig” (Varje gång jag ser dig) som blev en hit. Albumet visade upp Lisas tillväxt som artist, med mer komplexa arrangemang och ett bredare utbud av musikstilar.

By Wishful