Kishti Tomita Pojkvän

Detaljerad information om Kishti Tomita

ålder59 år
FödelseortFarsta
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumNovember 19, 1963
yrkeSvensk sångcoach
CivilståndSouleymane Toure
föräldrarKishti blev aldrig mamma
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerSouleymane Toure
vikt66 kg
längd171 cm

Kishti Tomita Biografi

Kishtis intresse för mode fortsatte att växa när hon kom in i tonåren, och hon började utveckla ett skarpt öga för design. Hon var särskilt inspirerad av designers som Issey Miyake och Yohji Yamamoto, som revolutionerade modevärlden med sin innovativa användning av tyger och tekniker. Efter att ha avslutat sina studier i Japan flyttade Kishti till New York City för att fullfölja sin dröm om att bli modedesigner. Hon skrev in sig på Parsons School of Design, en av de mest prestigefyllda designskolorna i världen, där hon snabbt gjorde sig ett namn som en begåvad och innovativ designer.

By Wishful