Zara Larsson Pojkvän

Detaljerad information om Zara Larsson Pojkvän

ålder25 år
FödelseortSolna
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumDecember 16, 1997
yrkesvensk sångerska
Civilståndensam
föräldrarAgnetha Larsson
familjHanna Larsson
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt57 kg
längd1.63 m

Zara Larsson Pojkvän Biografi

Zara Larsson är en ung och begåvad svensk singer-songwriter som tagit musikbranschen med storm. Född den 16 december 1997 i Stockholm, Sverige, hade Zara ett tidigt musikintresse, som hon drev passionerat. När hon växte upp var Zaras föräldrar båda musiker, och hon exponerades för olika musikgenrer, vilket inspirerade henne att göra en karriär inom musiken. Vid 10 års ålder tävlade Zara i den svenska talangshowen “Talang”, där hon visade upp sina imponerande sångkunskaper, och domarna blev imponerade av hennes talang.

By Wishful