Märta Stenevi Familj

Detaljerad information om Märta Stenevi

ålder46 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumMarch 30, 1976
yrkeTV-skådespelare
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnStenevi är sambo och har tre barn
partnerkommer att uppdateras snart
vikt62 kg
längd175 cm

Märta Stenevi Biografi

Under uppväxten insåg Märta att hon var attraherad av kvinnor och kämpade för att komma överens med sin sexualitet. Hon kände sig ofta isolerad och ensam, och det var inte förrän hon gick på universitetet som hon hittade en gemenskap av likasinnade som accepterade henne för den hon var. Märta studerade statsvetenskap och kvinnovetenskap vid Lunds universitet, där hon tog sin kandidatexamen 1998 och en magisterexamen 2001.

By Wishful