Lotta Lundgren Längd

Detaljerad information om Lotta Lundgren

ålder52 år
FödelseortGothenburg
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumJanuary 26, 1971
yrkeSvensk TV-programledare
CivilståndMartin Johansen
föräldrarAnders Lundgren
familjErik Haag
barnMimi Lundgren, Måns Lundgren
partnerErik Haag
vikt74 kg
längd185 cm

Lotta Lundgren Biografi

Efter att ha avslutat sin kulinariska examen började Lotta arbeta som kock på olika restauranger i Sverige, bland annat på den prestigefyllda Operakällaren i Stockholm. Hon fick snabbt ett rykte för sin innovativa matlagningsstil och unika smaker. 2003 tilldelades Lotta den prestigefyllda titeln “Årets kock” av Svenska Gastronomiska Akademien. Utöver sitt arbete som kock började Lotta även skriva om mat. Hon gav ut sin första kokbok, “Lottas kök”, 2005, som blev en omedelbar succé.

By Wishful