Sebastian Siemiatkowski Förmögenhet

Detaljerad information om Sebastian Siemiatkowski

ålder41 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumOctober 3, 1981
yrkeEntrepreneur
Civilståndensam
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt69 kg
längd180 cm

Sebastian Siemiatkowski Biografi

Efter avslutad gymnasieutbildning studerade Sebastian företagsekonomi på Handelshögskolan i Stockholm. Under studietiden stötte han på en grupp studenter som höll på att utveckla en onlineplattform för att sälja konsertbiljetter. Sebastian blev fascinerad av konceptet och anslöt sig till teamet och blev så småningom VD för företaget. 2005 började Sebastian och hans kollegor arbeta på Klarna, ett nytt onlinebetalningssystem som skulle göra det möjligt för kunder att göra köp utan att behöva ange sina kreditkortsuppgifter.

By Wishful