Johanna Nordström Pojkvän

Detaljerad information om Johanna Nordström

ålder27 år
FödelseortVästerås
förmögenhet3 miljoner euro
födelsedatumNovember 19, 1995
yrkeComedian
Civilståndensam
föräldrarmamma Anette, pappa Anders
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt89 kg
längd178 cm

Johanna Nordström Biografi

När Johanna blev äldre blev hennes kärlek till att utforska och upptäcka bara intensifierad. Hon var en utmärkt student, och hon utmärkte sig i sina studier, särskilt i ämnen som geografi, historia och samhällsvetenskap. Hon blev också involverad i olika fritidsaktiviteter, som vandring, camping och volontärarbete. Efter gymnasiet bestämde sig Johanna för att ta en examen i geografi och miljövetenskap. Hon gick på Stockholms universitet, där hon studerade under några av de mest kända professorerna inom området.

By Wishful