Sofia Rågenklint Separerar

Detaljerad information om Sofia Rågenklint

ålder48 år
FödelseortSkövde
förmögenhet9 miljoner euro
födelsedatumSeptember 15, 1974
yrkeTelevision presenter
CivilståndPatrik Isaksson
föräldrarBosse Fransson
familjSambon Jonas Nemeth, 45, konstnär och biträdande rektor, sönerna Tim, 16, och Alex, 14, och bonusdöttrarna Alma, 15, och Siri, 12
barnkommer att uppdateras snart
partnerPatrik Isaksson
vikt67 kg
längd178 cm

Sofia Rågenklint Biografi

När hon växte upp drogs Sofia alltid till konsten och hon ägnade mycket av sin tid åt att skissa och skapa. Hon var särskilt fascinerad av modevärlden och hon tillbringade otaliga timmar med att titta på modetidningar och studera de senaste trenderna. När hon blev äldre, intensifierades hennes passion för mode bara, och hon började ägna sig åt det mer seriöst. Sofias resa in i modevärlden började med hennes studier på prestigefulla designhögskolan Beckmans i Stockholm. Där finslipade hon sina färdigheter inom modedesign och lärde sig branschens detaljer.

By Wishful