Tomas Brolin Förmögenhet

Detaljerad information om Tomas Brolin

ålder53 år
FödelseortHudiksvall
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumNovember 29, 1969
yrkeSoccer Player
CivilståndAnnika Duckmark
föräldrartomas brolin rune brolin
familjMarielle Larsson
barnSebastian Brolin
partnerMarielle Larsson
vikt74 kg
längd1.78 m

Tomas Brolin Biografi

Brolins passion för fotboll började i ung ålder och han visade snabbt naturlig talang och ett öga för mål. Han började sin karriär i den lokala klubben Näsvikens IK, där hans pappa var tränare. Brolin tog sig snabbt vidare genom ungdomsleden och gjorde sin seniordebut bara 16 år gammal. Brolins genombrott kom 1988 när han skrev på för den svenska klubben, GIF Sundsvall. Han slog omedelbart igenom och hjälpte klubben att vinna avancemang till Allsvenskan, Sveriges högsta liga. Hans framträdanden fångade Parma, som tecknade honom 1990.

By Wishful