Adam Smedberg ålder

Detaljerad information om Adam Smedberg

ålder24 år
FödelseortBorgunda
förmögenhet32 miljoner euro
födelsedatum1999-03-15
yrkeskådespelare
Civilståndensam
föräldrarbysmeden Lars Larsson o Catharina Jönsdtr
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt73 kg
längd170 cm

Adam Smedberg Biografi

Smedbergs intresse för entreprenörskap ledde till att han tog en examen i företagsekonomi från Handelshögskolan i Stockholm, en av de bästa handelshögskolorna i Europa. Under studietiden engagerade han sig i olika entreprenöriella satsningar och fick värdefull erfarenhet av företagsledning. Efter att ha avslutat sin examen började Smedberg sin professionella karriär inom managementkonsult, och arbetade för flera prestigefyllda företag. Han gjorde sig snabbt ett namn som en talangfull konsult och strateg och blev snart efterfrågad bland kunder inom olika branscher.

By Wishful