Alexander Isak Familj

Detaljerad information om Alexander Isak

ålder23 år
FödelseortSolna
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatumSeptember 21, 1999
yrkeSoccer Player
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt70 kg
längd190 cm

Alexander Isak Biografi

Alexander Isak är en svensk professionell fotbollsspelare som för närvarande spelar som forward för spanska klubben Real Sociedad och det svenska landslaget. Född den 21 september 1999 i Solna, Sverige, började Isak sin fotbollskarriär i lokala AIK, där han snabbt fångade scouternas uppmärksamhet med sin imponerande målförmåga. 2017 flyttade Isak till den holländska klubben Willem II, där han fortsatte att göra mål och få beröm för sina prestationer.

By Wishful