Fredrik Ljungberg Familj

Detaljerad information om Fredrik Ljungberg

ålder45 år
FödelseortVittsjö
förmögenhet104 miljoner euro
födelsedatumApril 16, 1977
yrkeSvensk före detta fotbollsspelare
CivilståndNatalie Foster
föräldrarRoy Alve Erling Ljungberg
familjkommer att uppdateras snart
barnAria Billie Ljungberg
partnerNatalie Foster
vikt74 kg
längd1.75 m

Fredrik Ljungberg Biografi

Ljungberg gjorde sig ett namn som en dynamisk och offensiv mittfältare, känd för sitt tempo, sin tekniska förmåga och sin målförmåga. Han var en nyckelspelare för Arsenal under sin tid där, och hjälpte klubben att vinna många troféer inklusive två Premier League-titlar och tre FA-cuper. Utöver sin klubbkarriär representerade Ljungberg även Sverige på internationell nivå, tjänade över 75 landskamper och gjorde över 20 mål för sitt land.

By Wishful