Anders Jensen Förmögenhet

Detaljerad information om Anders Jensen

ålder46 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet6 miljoner euro
födelsedatum1977-03-15
yrkeavdelingsleder for EiendomsMegler 1 i Namsos
Civilståndgift
föräldrarpappa Claes
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt69 kg
längd175 cm

Anders Jensen Biografi

Anders Jensen var en dansk vetenskapsman och forskare som gjorde betydande insatser inom kemiområdet. Född i Köpenhamn 1945, fick Jensen sin utbildning vid Köpenhamns universitet, där han utmärkte sig i sina studier och tog sin examen i kemi 1967. Efter examen fortsatte Jensen sin forskning vid universitetet i Aarhus, där han fokuserade på studien av oorganisk kemi. Hans viktigaste bidrag till vetenskapen var hans arbete med syntesen och egenskaperna hos övergångsmetallföreningar, vilket bidrog till att förbättra vår förståelse av dessa materials beteende.

By Wishful