Mats Rådberg Död

Detaljerad information om Mats Rådberg

ålder72 år
FödelseortBrännkyrka
förmögenhet8 miljoner euro
födelsedatum1950-03-15
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjfru Inger Rådberg
barnkommer att uppdateras snart
partnerInger Rådberg
vikt74 kg
längd1.86 cm

Mats Rådberg Biografi

Mats Rådberg var en svensk musiker och sångare som blev berömmelse på 1970- och 1980-talen som huvudsångare i det populära rockbandet Gyllene Tider. Född den 15 april 1957 i Halmstad, Sverige, visade Rådberg ett tidigt intresse för musik och började spela gitarr vid 10 års ålder. Han bildade Gyllene Tider 1979, och bandet fick snabbt en hängiven publik i Sverige med sina catchy, upbeat poprock-ljud. De släppte sitt debutalbum “Moderna Tider” 1981, som skapade en rad hitsinglar och cementerade sin plats som ett av de största banden i Sverige.

By Wishful