Andrea Brodin Föräldrar

Detaljerad information om Andrea Brodin

ålder46 år
Födelseortkommer att uppdateras snart
förmögenhet26,5 miljoner euro
födelsedatumOctober 1, 1976
yrkesvensk sångerska
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt72 kg
längd179 cm

Andrea Brodin Biografi

Andrea Brodin är en svensk sångerska och låtskrivare som har vunnit stor popularitet i sitt hemland och utanför för sina catchy poplåtar och känslomässiga ballader. Född den 17 juni 1998 i Stockholm, Sverige, började Brodin sjunga och uppträda i ung ålder och deltog i olika talangshower och musiktävlingar under hela sin barndom. När hon gick in i tonåren började Brodin utveckla sin egen musikstil, blandade element av pop, R&B och soul för att skapa ett sound som var unikt för henne. Hon började skriva sina egna låtar och fångade så småningom skivbolagens uppmärksamhet, vilket ledde till släppet av hennes debut-EP, “Första Känslan”, 2016.

By Wishful