Anna Lind Död

Detaljerad information om Anna Lind

ålder46 år
FödelseortEnskede-Årsta-Vantör
förmögenhet17 miljoner euro
födelsedatum1977-03-15
yrkeTidigare utrikesminister i Sverige
CivilståndBo Holmberg
föräldrarStaffan Lindh
familjkommer att uppdateras snart
barnDavid Lindh Holmberg, Filip Holmberg
partnerkommer att uppdateras snart
vikt68 kg
längd177 cm

Anna Lind Biografi

Anna Lind var en svensk sångerska och skådespelerska som blev berömmelse i slutet av 1700-talet och början av 1800-talet. Lind föddes i Stockholm 1793 och var dotter till en framgångsrik ämbetsman och en begåvad sångerska. Hon började sjunga i ung ålder och blev snabbt känd för sin vackra röst och scennärvaro. Lind gjorde sin professionella debut på Kungliga Operan 1811, där hon snabbt blev en av kompaniets ledande sopraner.

By Wishful