Petra Mede Föräldrar

Detaljerad information om Petra Mede

ålder52 år
FödelseortStockholm
förmögenhet26 miljoner euro
födelsedatumMarch 7, 1970
yrkesvensk komiker
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjMattias Günther
barnAdeline Mede
partnerkommer att uppdateras snart
vikt66 kg
längd1.76 m

Petra Mede Biografi

Petra Mede är en svensk komiker, skådespelerska och tv-värd som är mest känd för sitt arbete i det populära svenska komediprogrammet “Swedish Dicks”. Född i Sverige 1969, började Mede sin karriär som TV-värd och var värd för ett antal populära program i Sverige. I början av 2000-talet blev hon känd för sitt arbete som ståuppkomiker och började framföra sina egna soloshower. Mede blev internationellt berömmelse 2013 när hon var värd för Eurovision Song Contest i Malmö, Sverige. Hennes kvickhet och charm fängslade publiken runt om i världen och hon blev snabbt en av Sveriges populäraste personligheter.,Gammal ,Tillgångar ,yrke

By Wishful