Annika Jankell Ung

Detaljerad information om Annika Jankell

ålder61 år
FödelseortStockholm
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumDecember 28, 19611990-03-15
yrkeSvensk tv-värd
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjFelice Jankell
barnFelice Jankell, Happy Jankell
partnerkommer att uppdateras snart
vikt63 kg
längd171 cm

Annika Jankell Biografi

Annika Jankell är en svensk politiker med en lång och framstående karriär inom public service. Född i Stockholm 1970, växte hon upp i en politiskt aktiv familj och utvecklade från tidig ålder en stark passion för social rättvisa och jämlikhet. Efter avslutade studier började Jankell sin karriär som socialarbetare och arbetade med missgynnade och marginaliserade grupper. Hon fick snabbt ett rykte för sitt engagemang och medkänsla, och detta ledde till att hon gjorde en karriär inom politiken.

By Wishful