David Lindgren Längd

Detaljerad information om David Lindgren

ålder40 år
FödelseortSkellefteå
förmögenhet8.5 miljoner euro
födelsedatumApril 28, 1982
yrkesvensk sångerska
CivilståndKristina Lindgren
föräldrarDavids mamma Elisabeth gick bort i cancer i augusti i fjol
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerKristina Lindgren
vikt73 kg
längd1.79 cm

David Lindgren Biografi

David Lindgren är en begåvad och framgångsrik musiker från Sverige. Lindgren föddes i början av 1980-talet och utvecklade en kärlek till musik i unga år och började sjunga och spela gitarr på lokala evenemang och festivaler. Så småningom fångade han en skivbolagschefs uppmärksamhet och skrev på sitt första skivkontrakt i början av 2000-talet. Utöver sitt arbete som musiker har Lindgren även gjort en framgångsrik karriär inom tv.

By Wishful