Hanna Ferm Längd

Detaljerad information om Hanna Ferm

ålder22 år
FödelseortPixbo
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumOctober 23, 2000
yrkeSinger
Civilståndgift
föräldrarhanna ferm eva ferm
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt65 kg
längd167 cm

Hanna Ferm Biografi

Hanna Ferm är en stigande stjärna i musikens värld. Född i Sverige i slutet av 1990-talet, utvecklade Ferm en kärlek till sång och låtskrivande i unga år. Hon började uppträda på lokala klubbar och kaféer och fångade så småningom uppmärksamheten hos en skivbolagsledare. I början av 2020-talet släppte Ferm sitt debutalbum, som fick kritikerros och kommersiell framgång. Hon blev snabbt en populär och eftertraktad artist, känd för sin kraftfulla röst och känslomässiga texter.

By Wishful