Iris Persson Ålder

Detaljerad information om Iris Persson

ålder96 år
FödelseortSverige
förmögenhet46 miljoner euro
födelsedatumFebruary 18, 1926
yrkeStockholm Flygande
Civilståndgift
föräldrarGunilla Persson
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt67 kg
längd1.79 cm

Iris Persson Biografi

Iris Persson var en kvinna som levde ett liv fullt av äventyr och prestationer. Hon föddes i Sverige 1908 och var en banbrytande flygare och den första kvinnan som flög solo över södra Atlanten. Perssons kärlek till flyget började i unga år. Som barn såg hon flygplan som flög över huvudet och drömde om att en dag pilotera sitt eget. Hennes drömmar blev verklighet när hon lärde sig flyga på Stockholms flygklubb i slutet av 1920-talet.

By Wishful