Gunilla Perssons Mamma

Detaljerad information om Gunilla Perssons

ålder64 år
FödelseortNorrköping
förmögenhet33 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1958
yrkeSvensk före detta modell
CivilståndStephen Linville
föräldrarIris Persson
familjStephen Linville
barnErika Persson
partnerStephen Linville
vikt72 kg
längd1.71 m

Gunilla Perssons Biografi

Gunilla Persson var en kvinna som levde ett liv fullt av äventyr och prestationer. Hon föddes i Sverige 1908 och var en banbrytande flygare och den första kvinnan som flög solo över södra Atlanten. Perssons kärlek till flyget började i unga år. Som barn såg hon flygplan som flög över huvudet och drömde om att en dag pilotera sitt eget. Hennes drömmar blev verklighet när hon lärde sig flyga på Stockholms flygklubb i slutet av 1920-talet.

By Wishful