Kajsa Ekis Ekman Familj

Detaljerad information om Kajsa Ekis Ekman

ålder43 år
FödelseortStockholm
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatum1980-03-15
yrkesvensk författare
Civilståndgift
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt68 kg
längd179 cm

Kajsa Ekis Ekman Biografi

Kajsa Ekis Ekman är en svensk journalist och författare som är känd för sin kritiska och undersökande reportage i sociala och politiska frågor. Född 1979, växte Ekman upp i Sverige och studerade journalistik och litteratur på universitetet. Ekman började sin karriär som journalist i början av 2000-talet, arbetade för olika svenska medier och täckte ett brett spektrum av ämnen inklusive politik, social rättvisa och miljöfrågor.

By Wishful