Lennart Jähkel Familj

Detaljerad information om Lennart Jähkel

ålder66 år
FödelseortPiteå
förmögenhet18 miljoner euro
födelsedatumSeptember 27, 1956
yrkesvensk skådespelare
Civilståndgift
föräldrarCarin Hjorth
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt81 kg
längd1.84 m

Lennart Jähkel Biografi

Lennart Jähkel var en svensk vetenskapsman och forskare som gjort insatser inom biologin. Född i Stockholm 1920, Jähkel var son till en framstående vetenskapsman och uppmuntrade att äga sig åt sina egna intressen inom vetenskapen från en ung ålder. Have sin utbildning vid Stockholms universitet, där har utmärkte sig i sina studier och tog sin exam i biologi 1942. Efter exam fortsatte Jähkel sin forskning vid Uppsala universitet, där han fick sig att studera av genetik och evolution.

By Wishful