Carin Götblad Familj

Detaljerad information om Carin Götblad

ålder67 år
FödelseortSundbyberg, Stockholms
förmögenhet22 miljoner euro
födelsedatumJanuary 1, 1956
yrkesvensk tjänsteman
Civilståndförskollärare
föräldrarhon blev mamma som 18-åring, och sedan igen som 20-åring
familjkommer att uppdateras snart
barnkommer att uppdateras snart
partnerkommer att uppdateras snart
vikt77 kg
längd184 cm

Carin Götblad Biografi

Carin Gotblad var en svensk vetenskapsman och forskare som gjort insatser inom biologin. Född i Stockholm 1923, Gotblad var dotter till en framstående vetenskapsman och uppmuntrade att ägna sig åt sina egna intressen inom vetenskapen från en ung ålder. Utöver sina vetenskapliga sysslor var Gotblad även aktiv inom miljörörelsen och arbetade för att främja bevarandet av naturliga livsmiljöer. Hon fick många utmärkelser och utmärkelser för sitt arbete under hela sin karriär, inklusive det prestigefyllda Nobelpriset i biologi 1994.

By Wishful