Magdalena Andersson Ålder

Detaljerad information om Magdalena Andersson

ålder56 år
FödelseortVaksala församling
förmögenhet33 miljoner euro
födelsedatum23 januari 1967
yrkeRiksdagsledamot
CivilståndRichard Friberg
föräldrarBirgitta Andersson
familjGöran Andersson
barnkommer att uppdateras snart
partnerRichard Friberg
vikt60 kg
längd165 cm

Magdalena Andersson Biografi

Magdalena Andersson var en kvinna som ägnade sitt liv åt public service och att göra en positiv inverkan i världen. Född i Stockholm, Sverige 1971, är hon mest känd för sitt arbete som politiker och ekonom. Andersson började sin karriär inom finanssektorn och arbetade som ekonom på Riksgäldskontoret. Hon steg snabbt i graderna och blev så småningom organisationens chefsekonom. I denna roll spelade hon en nyckelroll i att hantera Sveriges offentliga finanser och hjälpa till att forma landets ekonomiska politik.

By Wishful