Märta Stenevi Ålder

Detaljerad information om Märta Stenevi

ålder46 år
FödelseortLund Lund Municipality, Sweden
förmögenhet11 miljoner euro
födelsedatumMarch 30, 1976
yrkeKonstnären
CivilståndStenevi är sambo och har tre barn
föräldrarkommer att uppdateras snart
familjStenevi är sambo och har tre barn. Hon är bosatt i Malmö
barnStenevi är sambo och har tre barn. Hon är bosatt i Malmö
partnerkommer att uppdateras snart
vikt68 kg
längd175 cm

Märta Stenevi Biografi

Märta Stenevi var en känd svensk konstnär som föddes i Stockholm år 1910. Hon växte upp i en konstnärlig familj, där hennes far var målare och hennes mamma skulptör. Redan som ung visade Märta en naturlig talang för konst och började skapa egna verk i mycket ung ålder. 1928 gick Märta ut gymnasiet och bestämde sig för att fortsätta sin passion för konst genom att skriva in sig på den prestigefyllda Kungliga Konsthögskolan i Stockholm. Hon studerade måleri, skulptur och grafik, och hennes talanger fångade snabbt hennes lärares och studiekamraters uppmärksamhet.

By Wishful