Gunilla Perssons Mamma

Detaljerad information om Gunilla Perssons

ålder64 år
FödelseortNorrköping
förmögenhet16 miljoner euro
födelsedatumDecember 31, 1958
yrkeSvensk före detta modell
CivilståndStephen Linville
föräldrarIris Persson
familjErika Persson
barnErika Persson
partnerStephen Linville
vikt72 kg
längd1.71 m

Gunilla Perssons Biografi

Gunilla Persson är en känd svensk tv-personlighet, skådespelerska och modell. Hon föddes den 14 april 1974 i den lilla orten Vingåker i Sverige. Under uppväxten var Gunilla alltid intresserad av underhållningsvärlden och började modellera vid 15 års ålder. I början av 1990-talet flyttade Gunilla till Stockholm för att fortsätta sin modellkarriär på heltid. Hon gjorde sig snabbt ett namn inom modebranschen och hennes slående utseende och unika stil fångade många fotografer och designers uppmärksamhet.

By Wishful